Feelgood-spänning i fashionabel miljö


Östermalmsduellen

Bubbel och trubbel på franska rivieran

Pauline och Didrik har precis skrivit kontrakt på sin första gemensamma bostad på Östermalm i Stockholm när en renovering tvingar dem att flytta in hos Paulines föräldrar i samma del av staden. Mitt i allt detta får Pauline ett jobberbjudande hon inte kan motstå, trots fästmannen Didriks protester. Det blir inte bättre av att Didrik får en konkurrent i kampen om Pauline, som får lägga känslorna på is och hålla huvudet kallt när hon anar att det juridiska fall hon driver har förgreningar långt utanför domstolens svala salar. Spåren verkar leda till betydligt varmare breddgrader.

Östermalmsduellen är den tredje fristående delen i feelgood-deckarserien om juristen Pauline Fogelberg, som återigen hamnar i hetluften!

Format: Danskt band

Antal sidor: 256

Släppmånad: juni 2022

ISBN: 978-91-89302-02-0

Omslag: Emma Graves

Östermalmsduellen är den tredje fristående delen i den älskade feelgood-deckarserien om juristen Pauline Fogelberg, som åter hamnar i hetluften.
Helene Sjöman

Av Helene Sjöman

Helene Sjöman är uppvuxen och bosatt på Östermalm i Stockholm. Hon har även en semesterbostad i Nice, där hon gärna vistas och njuter av folkvimlet. Till vardags arbetar Helene som förbundsjurist och har, tillsammans med en kollega, skrivit boken Arbetsrättens begrepp, A – Ö, som årligen ges ut i en ny upplaga.

Feelgood-deckaren Östermalmsduellen utspelar sig huvudsakligen på Östermalm och på Franska Rivieran och är den tredje boken i den omtyckta serien om juristen Pauline Fogelberg.

Författarens hemsida: www.helenesjoman.se

Stäng