Bubbel och trubbel på Franska rivieran!


Östermalmsduellen (E-bok)

Pauline och Didrik har precis skrivit kontrakt på sin första gemensamma bostad på Östermalm i Stockholm när ett stambyte i fastigheten tvingar dem att tillfälligt flytta in hos Paulines föräldrar. Förhållandet får utstå svåra prövningar och mitt i allt detta får Pauline ett jobberbjudande hon inte kan tacka nej till. Pauline får hålla huvudet kallt när det juridiska fall hon åtagit sig har kriminella förgreningar till Nice på Franska rivieran.

Format: E-bok

Antal sidor: 254

Släppmånad: januari 2023

ISBN: 978-91-8059-353-3

Omslag: Emma Graves

Juristen Pauline får problem på det personliga planet när det fall hon åtagit sig har kriminella förgreningar till Nice på Franska rivieran
Helene Sjöman

Av Helene Sjöman

Helene Sjöman är uppvuxen och bosatt på Östermalm i Stockholm. Hon har även en semesterbostad i Nice, där hon gärna vistas och njuter av folkvimlet. Till vardags arbetar Helene som förbundsjurist och har, tillsammans med en kollega, skrivit boken Arbetsrättens begrepp, A – Ö, som årligen ges ut i en ny upplaga.

Feelgood-deckaren Östermalmsduellen utspelar sig huvudsakligen på Östermalm och på Franska Rivieran och är den tredje boken i den omtyckta serien om juristen Pauline Fogelberg.

Författarens hemsida: www.helenesjoman.se

Stäng